De ce sa facem sport?

07.04.2016 19:10

Sportul este sanatate curata. Indiferent ca alegem ciclismul, fotbalul, ping pongul sau culturismul, ideea este sa facem miscare si sa ne mentinem activi din punct de vedere fizic.

Sportul nu trebuie vazut neaparat ca sport de performanta, ci pentru inceput este bine sa fie implicare si dedicare + placere astfel incat sa avem o conditie fizica buna. Iar o conditie fizica buna inseamna sanatate si imunitate sporita.

Practicarea unui sport nu inseamna neaparat dedicare totala! Putine sunt cazurile in care practicand ciclismul chiar ajungem sa aprticipam la competitii de ciclism. Aceeasi situatie si in cazul culturismului si al majoritatii sporturilor. Printre cei care practica un anumit sport doar de placere si pentru mentinerea unei bune conditii fizice, mai sunt si cei dedicati, care practica un anumit sport pentru a fi foarte buni, poate chiar primii.

In acest articol vreau sa subliniez faptul ca daca facem un anumit sport doar pentur mentinerea unei bune conditii fizice, atunci nu trebuie sa apelam la steroizi sau la suplimente nutritive. Mergand pe un regim curat si o alimentatie bine pusa la punct vom avea doar de castigat pe termen lung. 

Steroizii si suplimentele nu ar trebui folosite decat de cei care chiar fac sport de performanta si au nevoie de aceste produse. Restul dintre noi, ar fi mai bine sa le evitam. Exceptand cazul in care chiar suntem ahtiati dupa un fizic perfect :)

Înapoi

Contact

Steroizi si suplimente

© 2016 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode